Onze kracht

Meedenken in innovatieve oplossingen

Stilstand is ook bij Jangro Metaal achteruitgang. Vooral omdat de metaalsector continu in beweging is. Zowel producten als productieprocessen worden steeds geavanceerder. Jangro Metaal heeft de creativiteit en expertise in huis om zich te blijven ontwikkelen. Voor u als opdrachtgever vertaalt zich dat in een proactieve werkwijze. Samen met u denken we graag mee over nieuwe mogelijkheden. Samen met u bewandelen we nieuwe wegen. Het resultaat: innovatieve oplossingen waar uw bedrijf zijn voordeel mee kan doen. Zelf geven we daarbij ook het goede voorbeeld. Sinds 2 jaar richten we onze pijlen ook op roestvrijstalen producten voor de levensmiddelenbranche.

Hoogwaardige full service

In opdracht vervaardigen de professionals van Jangro een grote variƫteit aan eindproducten en halffabricaten. Het machinepark is zo ingericht dat we klanten een totaalpakket kunnen bieden. Van robotlassen tot pijpenbuigen en van lijmen tot het eventueel cleanroom laten verpakken van rvs-producten

Jangro Metaal heeft een breed scala aan oplossingen in huis. We kennen de mogelijkheden en beperkingen van ons machinepark heel goed. Door die kennis hebben we onze productie goed onder controle. Het voordeel hiervan is dat we alleen beloven wat we honderd procent kunnen waarmaken.

IJzersterk in prototypen

Soms lopen collega-metaalbedrijven tegen de grenzen van hun mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan de vervaardiging van prototypes. In dat geval bieden de vakmensen van Jangro Metaal graag de helpende hand. Rechtstreeks op de werkvloer bekijken en beoordelen we de toepassingen van de producten die u wenst. Vervolgens maken we razendsnel een vertaalslag van niets naar iets. We blijven de prototypes doorontwikkelen. Net zolang totdat de kinderziektes eruit zijn. Zo hebben we de afgelopen jaren geslaagde constructies gemaakt voor de revalidatietechniek, landbouwvoertuigen en de automobielbranche.