Onze kwaliteit

ISO-gecertificeerd en erkend leerbedrijf

Hoogwaardige kwaliteit leveren is een van de belangrijkste ijzers die Jangro Metaal in het vuur heeft. Die kwaliteit schuilt niet alleen in de prototypen, halffabricaten en eindproducten die we maken. Ook de kwaliteit van het productieproces en de kwaliteit van onze medewerkers is continu een belangrijk aandachtspunt. Daarom zijn we ook trots op het ISO 9001:2008 certificaat . Als erkend leerbedrijf biedt Jangro Metaal diverse BBL-, BOL- en VMBO-kwalificaties aan.

Realistische levertijden beloven

De ervaren vakmensen van Jangro Metaal kennen de mogelijkheden en beperkingen van het uitstekend geoutilleerde machinepark als de broekzak van hun overall. Dankzij die kennis houden we onze productie prima onder controle. Het voordeel hiervan is dat we u alleen beloven wat we honderd procent kunnen waarmaken. Om afgesproken deadlines te halen, zijn we immers ook afhankelijk van (toe)leveranciers.

Samenwerken heeft de toekomst in metaal

Ook een metalen ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom ziet Jangro Metaal samenwerken als een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle toekomst Graag maken we gebruik van de expertise van collega-metaalbedrijven. Jangro Metaal bouwt geen cleanroom als we die 3 keer per jaar nodig hebben. Veel beter is het om daarvoor een expert in de arm te nemen. Dezelfde insteek geldt ook voor andere disciplines binnen de metaalsector. Bijvoorbeeld poedercoaten, het anodiseren van aluminium produkten of het inkopen van draaiwerk t.b.v. onze eigen produktie. Door samen te werken vergroten we onze schaalgrootte. En kunnen we dus ook grote klanten in de metaalsector op maat bedienen.