top of page

NIEUWS

VACATURE: ALUMINIUM LASSER, SAMENSTELLER.

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

Jangro Metaal, een solide en degelijk familiebedrijf in Valkenswaard zoekt een fulltime Aluminium lasser, samensteller om aan de aanhoudende groei te kunnen blijven voldoen!Jouw functie

Je bewerkt producten, voornamelijk van aluminium, van tekening tot complete samenstelling. Dit veelal voor seriematig, terugkerend werk. Naast het samenstellen verzorg je ook de afwerking van je laswerk.

Van oudsher voeren techniek en ambacht altijd de boventoon binnen Jangro Metaal . Je maakt deel uit van een team van 20 collega’s waar eenieders talent gewaardeerd wordt en er volop ruimte is om je persoonlijke capaciteiten te benutten.


Dit ben jij

  • Wij zoeken iemand, die:

  • Ervaren is in het MIG lassen van aluminium, een echte vakman met een passie voor metaal. TIG lassen komt ook voor, maar de nadruk ligt op pulserend MIG lassen.

  • Zelfstandig, nauwkeurig en doelgericht kan werken vanaf tekening of vanuit een mal.

  • Meedenkt en met ideeën komt, maar ook openstaat voor de ideeën van collega’s.

  • In drukke en minder drukke tijden klaarstaat voor collega’s

  • Beschikbaar is voor langere tijd


Wij bieden je

Een fulltime baan (met uitzicht op een vaste aanstelling) als lasser / samensteller in een solide Brabants familiebedrijf in Valkenswaard. Waar wordt gewerkt met een uitgebreide variatie aan apparatuur, wat specialistisch maatwerk mogelijk maakt, maar waar ook seriematig gewerkt wordt. En dat in een team wat bestaat uit de ideale mix van ervaring en talent.

Wij volgen qua salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden de cao Metaal en Techniek, metaalbewerkingsbedrijf. Wil je meer weten over Jangro? Neem dan een kijkje op www.jangro.nl.


Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag met ons kennismaken? Dan nodigen we je uit je CV te sturen naar Mathijs van Heijst via mathijs@jangro.nl. Indien er nog vragen zijn kan je hem ook bellen op telefoonnummer; 040-2014133.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Comments


bottom of page