top of page
Metaalbewerker Jangro Metaal

ONZE KWALITEIT.

ECHT JANGRO

VAKKENNIS EN UITGEBREID MACHINEPARK

Met onze vakkennis en uitgebreid machinepark zorgen wij voor plaatwerk van de hoogste kwaliteit. Omdat wij vrijwel alle plaatbewerkingen in huis uitvoeren zijn wij in staat de producten exact naar uw wensen af te werken. Gelijktijdig kunnen we een kwalitatief beter product leveren voor een scherpere prijs. 

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Wij garanderen de meest efficiënte productieprocessen door optimaal gebruik te maken van onze vakkundige kennis, techniek, inzet, flexibiliteit en innovatief vermogen.

Onze kracht zit in de complete bewerking van metaal. Indien u een compleet product wenst  assembleren we het product tot het gewenste eindproduct. Het product wordt op de montageafdeling compleet gemaakt met diverse componenten. Ook bij het assembleren geldt kwaliteitszorg vanaf de basis tot het eindproduct. De producten worden verpakt en zijn kant en klaar voor de consument.

​Onze ervaren en geschoolde medewerkers doen dat met de grootste zorg en toewijding voor u. Of het nu gaat om enkelvoudig maatwerk of series van samengestelde eindproducten. Zij pakken elke uitdaging aan.

Constructiewerk
Plaatwerk
Metaalbewerken

FULL SERVICE

Jangro Metaal is een allround metaalproducent en toeleverancier van hoogwaardige metaalproducten. U kunt uw gehele metaalproductie bij Jangro onderbrengen. Wij hebben alle technieken onder één dak, waardoor we totaalleverancier zijn van metaalproducten. Met onze uiteenlopende expertise, bieden wij u complete producten vanaf ontwerp tot eindproduct.

Klantgerichtheid, ontwikkeling en innovatie staan centraal binnen ons bedrijf. Wij gaan verder dan enkel staalproductie, we denken oplossingsgericht mee met uw probleem. Door onze rijke geschiedenis, waardoor wij beschikken over jarenlange ervaring en vakkundige kennis, hebben wij voor iedere vraag een oplossing. Zo leveren we altijd een meerwaarde aan het proces en creëren we een win-win situatie. Jangro Metaal ontzorgt, waardoor u zich kunt richten op uw core business.

Full service

PROTO BOUW EN ENKELSTUKS

Met een enthousiast team van creatieve productspecialisten, en een breed gevarieerd productieapparaat, creëren wij oplossingen voor uw producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.

In samenwerking met de opdrachtgever vindt de ontwikkeling plaats vanaf een modelschets of technische tekening. Flexibiliteit ten aanzien van de specifieke wensen staat hierin centraal. Met een pragmatische aanpak worden de ideeën en ontwerpen van de opdrachtgever technisch uitontwikkeld waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Proto bouw

PLAAT EN CONSTRUCTIEWERK

Jangro Metaal beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee we zowel plaat, koker en buis kunnen verwerken. Voor verschillende klanten zijn we dan ook een belangrijke leverancier van metalen halffabricaten. Steeds meer OEM fabrikanten profileren zich als kop-staartbedrijf. Ze doen de verkoop, engineering en assemblage geheel zelf, maar besteden de productie van onderdelen liever uit aan derden. Jangro Metaal is hierop volledig ingespeeld en kan OEM fabrikanten flink wat werk uit handen nemen.

Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast produceren we snel en efficiënt, waardoor we de kosten laag kunnen houden Wij garanderen de meest efficiënte productieprocessen door optimaal gebruik te maken van onze vakkundige kennis, techniek, inzet, flexibiliteit en innovatief vermogen.

Plaat en constructiewerk
Logo Metaalunie.png
bottom of page