top of page

NIEUWS

VACATURE: ALLROUND METAALBEWERKER

Bijgewerkt op: 24 sep. 2020

Jangro Metaal, een solide en degelijk familiebedrijf in Valkenswaard zoekt een fulltime allround metaalbewerker!Jouw functie

Je bewerkt producten van aluminium, RVS & staal van tekening tot complete samenstelling. Dit kan gaan om producten van enkel stuks tot volledige series.

Van oudsher voeren techniek en ambacht altijd de boventoon binnen Jangro Metaal . Je maakt deel uit van een team van 20 collega’s waar eenieders talent gewaardeerd wordt en er volop ruimte is om je persoonlijke capaciteiten te benutten.

Dit ben jij

  • Wij zoeken iemand, die:

  • Kan MIG/MAG en TIG-lassen van rvs en aluminium, een echte vakman met een passie voor metaal

  • Zelfstandig, nauwkeurig en doelgericht kan werken vanaf tekening of schets

  • Meedenkt en met ideeën komt, maar ook openstaat voor de ideeën van collega’s

  • In drukke en minder drukke tijden klaarstaat voor collega’s

  • Beschikbaar is voor langere tijd

Wij bieden je

Een fulltime baan (met uitzicht op een vaste aanstelling) als allround metaalbewerker in een solide Brabants familiebedrijf in Valkenswaard. Waar wordt gewerkt met een uitgebreide variatie aan apparatuur, wat specialistisch maatwerk mogelijk maakt. En dat in een team wat bestaat uit de ideale mix van ervaring en talent.

Wij volgen qua salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden de cao Metaal en Techniek, metaalbewerkingsbedrijf. Wil je meer weten over Jangro? Neem dan een kijkje op www.jangro.nl.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag met ons kennismaken? Dan nodigen we je uit je CV te sturen naar Mathijs van Heijst via mathijs@jangro.nl. Indien er nog vragen zijn kan je hem ook bellen op telefoonnummer; 040-2014133.


Commentaires


bottom of page