top of page

NIEUWS

EEN NIEUW GEZICHT VOOR JANGRO METAAL


Beste relatie,


Zoals velen van jullie wel weten: we hebben dit jaar flink verbouwd bij Jangro. Hierdoor is er weer volop ruimte voor verdere groei van ons bedrijf. Bovendien hebben we onze productieruimte uitgebreid, zodat we nog meer klanten blij kunnen maken.

Jangro Metaal heeft alles in huis om plaatwerk in RVS, aluminium en staal te produceren. Dat kan gaan van enkelstuks tot compleet geassembleerde series eindproducten. Onze vakspecialisten leveren altijd werk van het hoogste niveau en denken graag met jou mee.

Veel vernieuwing in ons bedrijf dus, maar daar blijft het niet bij. We hebben ook niet stil gezeten voor wat betreft onze look richting de buitenwereld. We zijn enorm trots dat we ook onze nieuwe huisstijl en nieuwe website als eerste met jullie kunnen delen.

Een nieuw uiterlijk voor Jangro Metaal dus, maar daarnaast blijven we natuurlijk nog steeds jouw betrouwbare plaatwerkleverancier en sparringspartner in metaalvraagstukken.

We nodigen jullie graag uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe website: www.jangro.nl. En natuurlijk staat ook op De Haak 16 de koffie voor jou klaar. Kom dus gerust een kijkje nemen.

We ontmoeten je graag.

Team Jangro

Comments


bottom of page